Thuis ProductenDe Verpakkingsmachine van de fruitgroente

Houdend de Verpakkingsmachine 304 van de Vers Fruitgroente Roestvrij staalkader

Houdend de Verpakkingsmachine 304 van de Vers Fruitgroente Roestvrij staalkader

  • Houdend de Verpakkingsmachine 304 van de Vers Fruitgroente Roestvrij staalkader
  • Houdend de Verpakkingsmachine 304 van de Vers Fruitgroente Roestvrij staalkader
Houdend de Verpakkingsmachine 304 van de Vers Fruitgroente Roestvrij staalkader
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: RODBOL
Certificering: CE/IOS9001
Modelnummer: Rdl380p-g
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: houten geval
Levertijd: 25-30 werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union
Levering vermogen: 5sets/month
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Naam: 304 van de het Fruitgroente van het roestvrij staal Automatische Gas Spoelende de Verpakkingsmachine Vorm: Rdl380p-g
De verpakking van overblijvende zuurstof rate%: < 0,5% Verpakkingssnelheid (doos/uur): 650-800
Maximumbreedte van broodjesfilm: 360mm Gewicht: 500KG
Hoog licht:

fruit en plantaardige verpakkingsmachine

,

voedsel vacuümmachine

Houdend de Verpakkingsmachine 304 van de Vers Fruitgroente Roestvrij staalkader
 
 
Het principe van gewijzigde atmosfeer die verpakken:
De vruchten en de groenten bevatten heel wat water, en zij blijven na het plukken ademen, resulterend in de consumptie van voedingsmiddelen en de kwaliteit van vruchten en groenten. Tegelijkertijd, zal het hoge vochtgehalte van vruchten en groenten ook waarschijnlijk schade die door micro-organismen en insecten veroorzaken, in een vermindering van de eetbare waarde van vruchten en groenten en reusachtige economische verliezen resulteren. Daarom het van grote betekenis is om de opslag en behoudstechnologie van vruchten en groenten te bestuderen, de opslagtijd te verlengen en het opslagverlies te verminderen.
 
De gewijzigde atmosfeer verpakking van vruchten en groenten kan het ademhalingstarief vruchten en groenten minimaliseren, aërobe consumptie verminderen, anaërobe ademhaling controleren, vochtigheid en smaak handhaven, en de houdbaarheid van vruchten en groenten maximaliseren. De technologie heeft onvergelijkelijke voordelen. De gewijzigde het atmosfeeropslag en behoud worden momenteel gezien als de beste opslag en behoudsmethode voor vruchten en groenten in de wereld.
 
In normale atmosferische gassamenstelling, geeft de zuurstof van 20,9% rekenschap en geeft de kooldioxide van 0,03% rekenschap, en de gewijzigde atmosfeeropslag zal de inhoud van zuurstof en kooldioxide in het opslagmilieu veranderen. Onder hen, wordt de inhoud van zuurstof verminderd tot 2% -5%, en de inhoud van kooldioxide wordt verhoogd tot 2% -5%. Naast het gebruik van laag-zuurstof en high-carbon voorwaarden van het dioxydegas, gebruiken de gewijzigde atmosfeeropslag en de behoudstechnologie opslag ook bij lage temperatuur. De vruchten en de groenten in zulk een opslagmilieu kunnen hun die versheid zo lang mogelijk handhaven en het kwaliteitsverlies verminderen door ademhaling wordt veroorzaakt. Na het plukken vruchten en groenten, zullen zij zuurstof van het atmosferische milieu absorberen, zullen kooldioxide, zullen uitzenden en nog een bepaalde hoeveelheid water veroorzaken en zullen hitte, d.w.z. vrijgeven, nog ademend. Deze ademhaling zal de voedingsmiddelen in de consumptie van vruchten en groenten ontbinden, resulterend in verminderde kwaliteit.
 
De verslechtering van de kwaliteit van vruchten en groenten verminderen door ademhaling worden veroorzaakt, moet de sleutel hun ademhaling verzwakken en de gassamenstelling in het opslagmilieu van vruchten en groenten veranderen om dit doel te bereiken dat. De ethyleen kan het rijpen van vruchten en groenten versnellen, en als rijpende agent vaak gebruikt. Het is ook een belangrijke reden voor post-ripening en het verouderen van vruchten en groenten. Het verminderen van de inhoud van het ethyleengas in het opslagmilieu kan na het rijpen en het verouderen van vruchten en groenten effectief vertragen, en de opslagtijd van vruchten en groenten uitbreiden. De laag-zuurstof en high-carbon milieu van het dioxydegas door gewijzigde atmosfeeropslag kunnen wordt gecreeerd de biosynthese van ethyleen remmen en de degradatie van vruchten en groenten vermijden toe te schrijven aan ethyleenaccumulatie die. De laag-zuurstof, high-carbon dioxydemilieu en het milieu bij lage temperatuur onder gecontroleerde atmosfeeropslag kunnen ook de groei van aërobe en mesophilic micro-organismen remmen, die de verslechtering van vruchten en groenten verminderen door micro-organismen worden veroorzaakt. Tegelijkertijd, zal het gewijzigde milieu van de atmosfeeropslag ook de activiteit van bepaalde die enzymen, zoals succinate dehydrogenase, cytochrome oxydase, enz. remmen, daardoor vertragend de degradatie van vruchten en groenten door enzymatische reacties worden veroorzaakt.
 
Specificatie:
 

Productnaam304 van de het Fruitgroente van het roestvrij staal Automatische Gas Spoelende de Verpakkingsmachine
VormRdl380p-g
Dienbladgrootte/mm≤390 × 280 × 85
Verpakkingssnelheid (doos/uur)650-800
Maximumbreedte van broodjesfilm360mm
FilmdiameterΦ260mm
De verpakking van overblijvende zuurstof rate%< 0,5%
Gemengd gas error%≤1%
ElektrocomponentenSchneider
Voeding220V / 50Hz
Macht kW3.5 / 5kw


Proces van gewijzigde atmosfeer verpakking voor vruchten en groenten
Houdend de Verpakkingsmachine 304 van de Vers Fruitgroente Roestvrij staalkader 0
 
FAQ:
 
1. Is uw bedrijf vervaardiging of handelsmaatschappij?
Wij zijn fabrikant en wij hebben ongeveer 10 jaar ervarings in de lijn van de verpakkingsmachine.
2. Kan ik uw bedrijf bezoeken?
Zeker, kan ons die bedrijf in mooie kuststeden Qingdao wordt gevestigd, u komen en ons bedrijf en drankbier van Qingdao bezoeken. En als u besluit neemt dat u zult komen, kunnen wij u vooraf omhoog boeken een hotel.
3. Kunt u OEM doen?
Ja, kunnen wij OEM doen en kunnen ook uw embleem op machine drukken.
4. Uw machine goedgekeurd Ce?
Onze alle machines waren gehade goedgekeurde CE&BV geleden. dat zal beste kwaliteit voor elke klant doen.
5. Hebt u om het even welke voorraad van standradmachine? ook betreffende de aangepaste machine.
Ja, hebben wij altijd voorraad van standaardmachine.we kunnen verschepend het binnen 3days na krijgen uw payment.and de aangepaste machine zal besteden aan 7-10days.
6. Kunt u ons de cargadoor in uw ladingshaven contacteren helpen?
Natuurlijk, hebben wij eigen beste verschepende forwarder die altijd beste services&price aan ons verstrekken.
 
Het verpakkingseffect toont:
Houdend de Verpakkingsmachine 304 van de Vers Fruitgroente Roestvrij staalkader 1
 
 

Contactgegevens
Chengdu RODBOL Machinery Equipment Co., LTD.

Contactpersoon: Tina

Tel.: +8615824394101

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten